Profile

Haii salam perkenalan. Ini dah kali ke berapa aku buat profile actually haha, blog aku sukati akulah.

Nama - Sayyidah Nafisah (nafisah)


Ok masih belajar, masih muda, masih available ceh tibajah. Sekolah kat Samten (sapa taktau tu pandai pandailah search keh) insyaAllah sekolah femes tu, tak silaplah, rasanya femes. Kot. Ok
abaikan.

Hobi suka borak. Nilah hobi yang palingggggggg tepat. Sebab apa tau, mulut asyik nak borak je. Gelak gelak dengan kawan tu yang ramai kawan tuh. Haha perlu ke cerita kan takpa takpaa. Biarkan.

Impian nak jadi seorang debater yang berjaya, ceh debater gitew acah omputih ja. Sebenarnya debat bahasa melayu, nak jadi pendebat harapan sekolah. Sekarang masih belum mencapai tahap tu, insyaAllah tahun depan doakan yaa.

Actually aku tak suka belajar, aku belajar sebab nak penuhi syarat saja. Tapi adalah benda yang aku suka belajar macam subjek yang aku minat macam math sains dengan ok tu je. Ke ada lagi tak ingat, Papejelah minat kat tu je. So result perform kat subjek tu jelah. Ok math je yang selalu perform sebenarnya. Sains, emmmm lahar. Tapi minat lah.

Ok orang pun dah pelik motif cerita pasal belajar? Haha ok tayah citer pasal belajar. Cerita benda lain.

Aku suka tangkap gambar tapi bukan photographer lah, maksud aku bergambar. Selfie.

Emm motif cerita?

Maaflah bosan pulak profile kali ni

Tu yang taktau nak citer apa dah kbai.